Tasoituskierros

Tasoituskierros  ja tasoitusjärjestelmä

Löfkulla Golf on tasoituskelpoinen kenttä ja tasoitustaan saa laskettua tai nostettua, kun pelaa tasoituskierroksia. Tasoituskierrosta pelattaessa tulee kierroksen täyttää tasoitusmääräykset. Tasoituskierrosten tulokset pelaajaa ilmoittaa oman seuran tasoitustoimikunnan sääntöjen mukaisesti.

 

Tasoitusjärjestelmä WHS

World Handicap System (WHS) on maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä, jota käytetään maailmassa.

Tasoituksesi on kahdeksan parhaan tuloksesi keskiarvo 20:stä viimeisestä rekisteröidystä tasoituskierroksestasi. Näet tarkan tasoituksesi ja tasoitushistoriasi eBirdie-sovelluksesta. Lataa eBirdie AppStoresta tai Google Playsta.

Suurin mahdollinen tasoituksesi on 54. Kaikki golfarit voivat rekisteröidä tasoituskierroksia harjoituskierroksista, jotka voivat olla lyhimmillään 9 reikää.

Tasoituslaskentaa ei enää suoriteta pistebogeyna vaan tulokset perustuvat lyöntimääriin. Lyöntimääriin sovelletaan kuitenkin samoja periaatteita kuin pistebogey-laskentaan. Kilpailuissa voi myös edelleen olla pistebogey-sarjoja.

Ei rekisteröitymistä etukäteen. Sinun ei tarvitse rekisteröidä tasoituskierrosta etukäteen. Riittää, että kerrot merkitsijälle ja pelaat sääntöjen mukaan.

Hyväksytyt pelimuodot. Jotta kierroksesi hyväksytään tasoituskierroksena, pelimuodon tulee olla lyöntipeli, pistebogey, maksimitulos tai Par / Bogey.

Seuroissa tasoituskierroksen tuloskortin voi palauttaa usealla eri sähköisellä tavalla:

Lisätietoa järjestelmästä Suomen Golfliiton sivuilta Tasoitusjärjestelmä

Lähde: Suomen Golfliitto