ALOITA GOLF

Tervetuloa kokeilemaan golfia – Golf sopii kaikille!

Aloita Golf Löfkulla Golfissa Espoossa. Laji tarjoaa reipasta liikuntaa ulkoilmassa ja mukavaa yhdessäoloa joko tutussa tai tuntemattomassa peliporukassa. Golfia voit harrastaa koko perheen voimin, lapset ja isovanhemmat yhdessä viihtyen.Laji tarjoaa elämyksiä läpi elämän ja mahdollistaa yhteisen harrastuksen usealle sukupolvelle. Löfkulla Golfissa kausi alkaa yleensä huhtikuussa ja pelit jatkuvat aina lokakuulle asti. Iloinen ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa golfiin liittyvissä asioissa.

Kokeile golfia

Löfkulla Golf kenttä on kaikille avoin jokamieskenttä johon kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan golfia. Golfin voi kokeilla monella tavalla; yksin, ystävän kanssa tai porukalla harjoitusalueella ja ottaa pienestä pallosta ilo irti. Pelaamista voi myös kokeilla 9 reikäisellä kentällä, rangella, ohjatulla alkeiskurssilla tai valmentajan yksityistunnilla

Caddiemasterilta voit vuokrata pelivälineitä ja tarvittaessa saat ohjeita kuinka toimia kentän alueella. Golfin pelaaminen on hauskaa ja ennen kuin huomaatkaan, on golf kärpänen päässyt puraisemaan!

Alkeiskurssit  / Green Card -kurssit

Suositeltava tapa oppia golfia ja päästä sisälle golfpelin saloihin on osallistua alkeiskurssille. Aiempaa kokemusta golfista ei tarvita. Kurssin tavoitteena on auttaa uusia pelaajia, aloittamaan golf mahdollisimman vaivattomasti.

Kurssilla harjoitellaan golfin eri osa-alueiden tekniikat, pelataan kentällä ja suoritetaan Green Card eli golfarin ajokortti. Säännöt ja käyttäytymisetiketti käydään läpi teoriassa ja tietoja syvennetään kentällä pelatessa. Kurssin aikana saat käyttöösi mailat ja pallot. Kurssilla tulet oppimaan kaiken oleellisen golfiin liittyen helposti ja varmasti oikein. Kurssin jälkeen pelaamaan lähtö on helppoa ja vaivatonta. Tule mukaan Löfkullan järjestämille golfin alkeiskursseille ja aloita uusi harrastus!

Green card ”golffarin ajokortti”

Alkeiskurssin päätteeksi yleensä pelaaja suorittaa itselleen Green Cardin, joka on kuin golfin ajokortti. Tavoitteena on varmistaa, että pelaaja tuntee tärkeimmät sääntöasiat teorian tasolla ja omaa riittävät tiedot ja taidot pelata golfkierros sujuvasti. Pelaajan tulee hallita pelin turvallisuuteen liittyvät keskeiset asiat, jotta pelaajalla on valmius pelata kentällä turvallisesti Pelitaidon osalta riittää, että saat pallon säännöllisesti ilmaan ja osaat golfin peruslyönnit. Green Card on myös osa vaatimus sille, että pääset pelaamaan useimmille golfkentille.

Greencard suoritettu, Pelaamaan?

Kun golfkärpänen on kunnolla purrut, on aika miettiä sopivaa tapaa edistää omaa golf harrastusta.  On hyvä miettiä, kuinka paljon aiot pelata. Jos kierroksia tulee vuodessa hyvin vähän tai et ole varma omasta pelitaidosta tai et ole päättynyt onko golf sinun lajisi, niin on Löfkulla Golf sinulle hyvä vaihtoehto aloittaa golfin harrastus.

Junnukurssi

Perheen nuorimmille järjestetään kesäisin golfleirejä, jossa pääsee lajin pariin ikäistensä seurassa. Junnujen golfleirillä harjoitellaan ja pelataan iloisella mielellä. Leirin ohjelmaan kuuluu myös perusliikuntataitojen harjoittelua, jotka tukevat golfin oppimista. Kattava sisältö takaa hyvät valmiudet lajiosaamisen kehittämiseen.

Kun junnu saavuttaa riittävän hyvät ja hallitsee turvalliseen pelaamiseen liittyvät asiat on junulla mahdollisuus suorittaa green card  kurssin päätteeksi.  Kurssi on tarkoitettu 8 – 14 vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat viettää muutaman päivän kavereiden, golfin ja liikunnan parissa.

Löfkulla Golf

Löfkulla Golfissa on 9-reikäinen tasoituskelpoinen kenttä ja sen harjoitusalueet tarjoavat erinoamiset puitteet jatkaa golfin harjoittelua ja pelaamista. Kaikille avoimella kentällä voit pelata kertamaksua vastaan ilman, että sinun tarvitsee liittyä golf seuranjäseneksi. Omia golf mailoja ei välttämättä tarvita sillä varusteet voit myös vuokrata kentältä.

Löfkulla Golf kenttä on tarkoitettu niin lajin harrastajille, kuin vasta lajista kiinnostuneillekin. Golf kenttää koskevat golfkentän säännöt, mutta poikkeuksellisesti se on kuitenkin kenttä, jossa lajia voi harrastaa ilman golfseuran jäsenyyttä tai green cardia. Jotta pelaaminen on nautinnollista, joutuisaa ja kaikille turvallista on jokaisen pelaajan noudatettava kentän toimintatapoja ja sääntöjä.

Mikäli golfkärpänen on päässyt kuitenkin puraisemaan on seuraava askel aktiivisempaan golfin harrastamiseen ja on liittyminen johonkin Suomen Golfliiton jäsenseuraan ja mahdollisesti hankkia pelioikeus kentältä. Jäsenyydellä saat tasoituksesi ylläpidon, Golfliiton jäsen- ja tasoituskortin, joka on käyntikorttisi kotikentällä ja vieraskentillä, Golflehden vuosikerran kotitalouteesi ja OP Pohjolan Vastuu- ja tapaturmavakuutuksen, joka korvaa jos sinulle sattuu jotain kentällä tai jos sinä vahingossa aiheutat tapaturman.

Löfkullan opetuspalvelut

Löfkun opetuspavelut tarjoaa yksityisopetusta, valmennusta, alkeiskursseja aloittelijoista harrastepelaajiin – ikään katsomatta, junioreista senioreihin. Tutustu opetustarjontaamme ja tule mukaan oppimaan!

Varusteet ja välineet

Golf lajissa käytetään runsaasti erilaisia varusteita ja välineitä, mutta aluksi lajin harrastamiseen tarvitaan mailat, bägi, pelipalloja, greenihaarukka ja puutiitä avauksiin sekä sään mukaiset liikunnalliset kengät ja vaatteet. Niillä pärjää, kaikki muu on sitten pelaajasta itse kiinni.

Toivottavasti innostuit lajista. Harjoittele, pelaa, kilpaile ja viihdy ystäviesi kanssa Löfkulla Golf kentällä ja tapaa uusia ihmisiä golfin parissa. Golf voi olla sinulle kaikkea noista tai vain jotakin. Sinä päätät mitä haluat!

Tervetuloa tutustumaan lajiin & Löfkulla Golfiin!