Lähtöaika

Lähtöaikaa ei voi varata etukäteen. Lähtöjärjestys määräytyy pallorännin mukaan eli jonotusperiaatteella paikan päältä. Palloränni löytyy lähtöpaikalta 1. tiiltä. Viimeinen lähtö löytyy kentän aukioloajoista.

Palloränni toimii siten, että yksi ryhmän pelaaja tiputtaa merkatun pallon palloränniin, ja kun pallo on rännin alimpana, voi pelaaja ottaa pallonsa pois ja ryhmä voi aloittaa pelin. Mikäli palloränni on tyhjä, voi pelaamisen aloittaa, kun edellinen ryhmä on poistunut turvallisesti viheriöltä.

Pelaaminen 18 reikää (2 kierrosta), lähtöjärjestys toiselle kierrokselle pallorännin mukaan. Viimeinen lähtö kentälle aukioloajoissa ja tämä koskee myös 18 reiän pelaajia.

Ruuhkaisinta kentällä on arkisin työpäivän jälkeen ja rauhallisinta on pelata aamupäivisin.Syksyllä aurinko laskee aikaisin, joten pelaajan on hyvä huomioida oma pelinopeus, jotta ehtii pelaamaan kierroksen ennen pimeän tuloa.

Pelaaminen ja ilmoittautuminen

Pelimaksu suoritetaan AINA ENNEN kierrokselle lähtöä. Aikuisten Green feen voi maksaa caddiemasterille tai MobilePay sovelluksella, jolloin caddiemasterille ei tarvitse ilmoittautua. Maksuohjeet löytyvät kentältä 1 tiiltä. Pelimaksu maksetaan juuri ennen kierokselle menoa, jotta ruuhkaikana varmistetaan, että kaikki haluakkaat pääsevät pelaamaan ennen viimeistä lähtöä. Maksettua pelimaksua ei palauteta.

Löfkulla tarjoaa alennettuja pelimaksuja junioreille, opiskelijoille ja eläkeläisille. Alennushinnoilla pelaavat ilmoittautuvat AINA caddiemasterille ennen pelimaksun maksamista ja esittävät alennukseen oikeuttavan todistuksen.

LUE LÖFKULLAN PELISÄÄNNÖT ENNEN PELAAMISTA linkki tästä