Café Löfkulla

Café Löfkulla toimii vanhassa asuinrakennuksessa keskellä vanhinta Espoota historiallisessa miljöössä. Kahvila on avoinna kaikille, ja kesäterassilla voit nauttia herkullisia tuotteitamme ja nauttia upeasta maisemasta. Kahvilassa on anniskeluoikeudet.

Leivomme korvapuustit, munkit sekä muut leivonnaiset itse. Käytämme paikallisia pientoimittajia ja meiltä löydät mm. Gelato Labin artesaanijäätelöt sekä Eromangan lihapiirakat.

Kahvimme on laadukasta ja aina tuoretta, voit nauttia meillä myös kupillisen espressoa tai cappuccinoa tai muuta lempikahviasi. Ja kahvin kera maistuu tuore herkullinen belgialainen vohveli.

Tarjoilemme päivittäin pientä suolaista purtavaa, lämpimiä toasteja sekä kevyttä lounasta. Grillikausi käynnistyysunnuntaina 6.6. ja grillimme on kuumana aina viikonloppuisin, ehkä välillä jopa arkisinkin. Tule ja testaa kana-caesar-salattimme ja pulled pork-hampurilaisemme. (Grilli kuumana säävarauksella)

Kesäpäivänä kannullinen Hugoa viilentää mukavasti tai ehkä Sangria maistuisi paremmin. Tule viettämään aurinkoista kesäpäivää yksin tai isommallakin porukalla ja nauttimaan hyvästä palvelusta.

Teemme tilauksesta leivonnaisia yms. myös mukaan otettavaksi, kysy myös catering-palveluita kesän juhliin. Järjestämme myös yksityis-/ yritystilaisuuksia kahvilassamme.

Lisätiedot:
050 574 2422
info@villasofia.fi