TULE MEILLE TÖIHIN

Haemme joukkoomme ulkoilmassa viihtyvää työntekijää asiakaspalveluun ja kentänhoitoon kaudelle 2023.

Sinua odottavat monipuoliset työt rennossa työympäristössä, jossa kaikki työntekijämme tekevät kaikkea. Palvelupisteessä työtehtäviä ovat asiakaspalvelu, palveluiden ja tuotteiden myynti sekä toimiston ja pelialueiden ylläpitoa. Tehtävään kuuluu myös golfkentän huoltotyötä koneellisesti ja manuaalisesti.

Odotamme Sinulta hyvää fyysista kuntoa, asiakaspalveluasennetta ja oma-aloitteista otetta työhön sekä kykyä sopeutua kiireiseenkin työrytmiin. Toivomme työhön soveltuvaa koulutusta ja arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta tärkeintä on mielenkiinto ja oikeanlainen asenne työntekoon ja halua oppia lisää.

Etua on, jos itse harrastat golfia tai sinulla on aito kiinnostus lajia kohtaan.Toimi edellyttää suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsinkielentaito on eduksi. Työsuhde-etuna voit pelata Löfkullassa golfia maksutta.

Työt alkavat toukokuussa ja päättyen syyskuussa. Työ on 2-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Edellytämme hakijalta vähintään vuoden työkokemusta.

Mikäli haluat liittyä tiimiimme, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse info@lofkullagolf.fi 10.4.2023 mennessä. Haethan pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja ark. klo 11-16, Anne-Mari Weurlander puh. 0400 986 498 tai info@lofkullagolf.fi.

Löfkulla Golf
Lehtimäentie 2
02770 Espoo
www.lofkullagolf.fi