Löfkulla Golf kenttä hakee golfkentänhoitajaa  / caddiemasteria

Haemme nuorekkaaseen joukkoomme motivoitunutta ja ammattitaitoista kentänhoitajaa kaudelle 2021.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn rennossa työympäristössä Tarjolla kentän monipuolisia työtehtäviä päivittäisistä hoitorutiineista vaativiin kentän perusparannus töihin. Toimeen kuluu osaksi myös caddiemasterin työtehtäviä, jotka ovat asiakaspalvelu, kentänpalveluiden ja golf-tuotteiden myynti. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin ja alkaen noin klo 7, mutta myös tarvittaessa viikonloppuisin.

Omaat positiivista asennetta työhön ja olet vastuuntuntoinen sekä yhteistyökykyinen. Toivomme työhön soveltuvaa kokemusta tai koulutusta esim. puutarha, maatalous tai kentänhoidon alalta. Arvostamme aikaisemman työkokemusta vastaavanlaisista töistä, mutta tärkeintä on mielenkiinto ja oikeanlainen asenne työntekoon ja halua oppia lisää. Etua on, jos itse harrastat golfia tai sinulla on aito kiinnostus lajia kohtaan. Edellytämme hakijalta vähintään kahden vuoden työkokemusta.

Työt alkavat kauden alkaessa huhtikuussa ja päättyen loka-marraskuun vaihteessa kauden päättyessä. Mikäli intoa ja osaamista riittää on golfkauden päättyessä mahdollisuus jatkaa työtä Siuntiossa, jossa huolletaan koneita jne.

Tarjoamme sinulle loistavan työpaikan ulkoilmassa ja mukavan työilmapiirin omaavassa ympäristössä. Työsuhde on määräaikainen ja jatkosta sovitaan erikseen. Palkkaus TES-sopimuksen mukaan. Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja haluat liittyä tiimimme, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse info(at)lofkullagolf.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johan Weurlander 0400 803 966 tai info(at)lofkullagolf.fi.