Haemme kausitöihin caddiemasteria / kentänhoitajaa kaudelle 2021

Haemme nuorekkaaseen tiimiimme ulospäin suuntautunnutta ja asiakaspalvelusta kiinnostunutta työntekijää. Tarjoamme monipuolista ja mielenkiintoista työtä golfkentällä ulkoilmassa.  Työt alkavat noin huhtikuun puolessa välissä jatkuen lokakuulle.

Iloista tiimiämme yhdistää halu luoda asiakkaillemme upeita elämyksiä golfin parissa ja tuottaa asiakkaillemme parhaan palvelukokemuksen kaikessa tekemisessä. Toivomme Sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta ja reipasta otetta työhön sekä kykyä sopeutua kiireiseenkin työrytmiin Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen sekä omaat kykyä sopeutua vaativaan ja kiireiseen työtahtiin. Toimi edellyttää suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsinkielentaito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn rennossa työympäristössä, jossa kaikki työntekijämme tekevät kaikkea. Caddiemasterin työtehtäviä ovat asiakaspalvelu, kentänpalveluiden ja golf-tuotteiden myynti, pallojenkeräys sekä toimiston ylläpitoa. Tehtävään kuuluu myös kentänhoitoa, joten toivomme kiinnostusta golfkentän hoitamiseen.

Työ on 2-vuorotyötä (maanantai-sunnuntai) ja työvuoroja on 4-6 /viikko ja työaika 6-8h  päivittäin noin klo 08-22.00 välillä. Palkkaus on golf-alan TES:n mukaan. Edellytämme hakijalta vähintään vuoden työkokemusta ja 18 vuoden ikää.  Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelusta, golf- tai viheralalta.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja haluat liittyä joukkomme, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse info@lofkullagolf.fi. Lisätietoja ark. klo 11-13, Anne-Mari Weurlander puh. 0400 986 498.