Löfkullan alkeiskurssit – Green Card

Alkeiskurssin tavoitteena on auttaa uudet pelaajat aloittamaan golf mahdollisimman vaivattomasti.

Kurssilla käydään läpi perusteet eri lyönneistä ja harjoitellaan kentällä liikkumista opettajan johdolla. Myös keskeisimmät säännöt tulevat tutuiksi kurssin aikana. Saat siis hyvät valmiudet jatkaa lajia turvallisesti eteenpäin. Saat kurssin ajaksi myös mailat lainaan.

Jos pelitaitosi ovat riittävän hyvät, sinulla on mahdollisuus suorittaa green card alkeiskurssin aikana. Opit myös tuntemaan mitä tarkoittavat sanat chippi, draivi ja slaissi.

Kurssilla tutustutaan välineisiin, sääntöihin ja etikettiin sekä harjoitellaan kaikkia golfin osa-alueita. Lisäksi kierretään kentällä yhdessä pron kanssa tutustuen kenttäpeliin ja kentällä liikkumiseen. Kurssille voivat osallistua myös Green Cardin aiemmin suorittaneet, jotka haluavat tulla kertaamaan.

Tervetuloa aloittamaan uusi hauska harrastus Löfkulla Golfin opettajien asiantuntevassa opetuksessa.

Alkeiskurssit –  Green Card 7.-8.9 klo 10-14

Kurssin kesto on 2 x 4h ja kurssin hinta on 149 € sisältäen välineet kurssin ajaksi ja Green Card-suorituksen.  Kurssiin sisältyy (1) ilmainen kierros 9-reikäisellä kentällä. Etu on henkilökohtainen ja voimassa kaudella 2019.

Ilmoittaudu:

Opetus tiedustelut ja varaukset suoraan kyseisen kurssin opettajalta. Laita viestiin yhteystietosi (e-mail ja puh.)

Ilmoittaudu Jennin kurssille

Jennin kurssille voi ilmoittautua lähettämällä Jennille sähköpostiviestin jenni@jennikuosa.fi

 Maksutavat:

Käteinen ja pankkikortit, Mastercard ja Visa, verkkomaksu ja useimmat liikunta-ja kulttuurisetelit sekä kortit. mm.  Smartum liikuntaja kulttuurisetelit ja verkkomaksu, Tyky-setelit ja -online,Edenred  setelit ja mobiilimaksu, Sporttipassi jne.

PGA Pro Jenni Kuosa

jenni@jennikuosa.fi
www.jennikuosa.fi
puh. 0400 479 152
www.facebook.com/ golfproJenniKuosa/