Café Löfkulla

 

HAEMME KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ (2-3 harjoittelijaa)

Espooseen 1.5.2019 avattavaan kesäkahvilaan Paikka on tunnelmallinen, vanhanaikain kahvila Löfkulla golfin ja samassa pihapiirissä olevan kartanon yhteydessä.

Tehtävän kuvaus

Tehtäviisi kahvilatyöntekijänä kuuluu mm.
– kassatyöskentely ja asiakaspalvelutehtävät
– monipuolisen tuotevalikoiman valmistusta, esille laittoa ja ylläpitoa
– kassatilitysten ja -raporttien teko
– astiahuolto ja kahvilan yleisestä siisteydestä huolehtiminen

Odotamme

Olet joko aloittanut tai muutaman vuoden jo opiskellut ravintola-alan oppilaitoksessa ja tarvitset työharjoittelupaikan valmistumistasi silmällä pitäen.

Tartut rohkeasti kaikkiin työtehtäviin, pystyt sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja sinulla on halua kehittyä ja kehittää kahvilan toimintaa asiakaslähtöisesti, yhteisiin toimintatapoihin sitoutuen. Pärjäät työssäsi suomen kielellä, mutta puhut myös muita kieliä tarvittaessa.
Olet täysi-ikäinen, positiivinen ja reipas kahvilatyöntekijä, joka paineensietokykyisenä pärjää loistavasti myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa.  Edellytämme, että sinulla on työn alkaessa voimassa olevat rokotusohjelman mukaiset rokotukset ja voimassa oleva hygienia- sekä anniskelupassi. Kahvilassa on tarkoitus tarjoilla mietoja alkoholijuomia, kuten esim. kuohuviiniä, olutta sekä siideriä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle nuorekkaan työilmapiirin, jossa saa ja pitää olla hauskaa niin työtovereiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Lisäksi tarjoamme tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset tuottamaan asiakkaille hyvää fiilistä golfin lisäksi. Kahvilan aukioloajat ovat arkisin klo. 14 – 21 ja viikonloppuisin klo. 10 – 21, jolloin teemme töitä kahdessa vuorossa.  Tukenasi työvuorossa on aina vastuuhenkilö, joten yksin emme ketään jätä. Koska haemme useampaa harjoittelijaa, voimme tarjota harjoittelun joko täysin 1 kk:n mittaisena tai joustavasti tarpeesi ja muun elämäsi mukaisesti.

Tule mukaan sydämelliseen ja iloiseen tiimiimme tekemään kesäkahvilastamme Espoon paras golf-kahvila! 

Lisätietoja puhelimitse to 18.4  klo. 10 – 18 ,  ti 23.4. klo. 10 – 18 ja to 25.4. klo. 10 – 18. puhelinnumerosta 0400-763030.

Hakemukset voi lähettää 30.4 mennessä sähköpostitse info@rmsyhtiot.fi