Löfkulla Golf hinnasto

Range maksut

Palloautomaati toimii 2 € kolikoillla, poletilla ja kentän omalla (SOLO) automaattikortilla. Pallokoreja voi ostaa myös MobilePaylla caddiemasterin toimiston aukioloaikoina. Pallokorit ovat valmiiksi täytettyjä. Maksuohjeet löytyvät pallokoneen vierestä. HUOM! EI rahan vaihtoa

Palloautomaattikortti (SOLO)

Kentän palloautomaattikortteja voi ostaa tai ladata caddiemasteriltä. Uudesta (SOLO) automattikortista veloitamme 6 €, joka on älykortti. Älykorttia voi ladata uudestaan.

Green fee maksut

Green fee maksetaan juuri ennen kierrokselle lähtöä.  Aikuisten Green feen voi maksaa caddiamasterille tai MobilePay sovelluksella. MobilePay maksuohjeet löytyvät lähtöpaikan vierestä.

Löfkulla Golf tarjoaa alennettuja pelimaksu junioreille, opiskelijoille ja eläkeläisille. Erikoishinnoilla pelaavat ilmoittautuvat aina caddiemasterille ennen pelimaksun maksamista ja todistavat tarvittaessa ikänsä, eläkeläis / opiskelija statuksen.

Juniori

Juniori on 18-vuotias tai nuorempi, saadakseen alennuksen on tarvittaessa esitettävä henkilö- tai kelakortti.

Opiskelija

Opiskelija alennuksen saa alle 25-vuotias; saadakseen alennuksen voimassa oleva opiskelijakortti esitettävä; lukukausi 2021-2022 tai kevät 2021.

Eläkeläinen

Saadakseen alennuksen on eläkeläiskortti esitettävä.

10 – kortti

10-kortti (10 * 9-reikää) on henkilökohtainen ja voimassa kaudella 2021. Alennukseen oikeuttava kortti esitettävä 10-korttia ostaessa ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi pelikierrosta maksaessasi.

Vuokramailat

Mailoja vuokraavien on todistettava henkilöllisyytensä; henkilökortti, passi tai ajokortti. Mailat tulee palauttaa ennen caddiamasterin toimiston sulkemista.

Green fee Aikuinen Juniori Opiskelija / Eläkeläinen
9 reikää / 1 kierros 22 € 14 € 18 €
18 reikää / 2 kierrosta 34 € 20 € 26 €
10 - kortti
9 reikää
198 € 126 € 162 €
Rangepallot
1 kori 56 palloa 4 €
10 koria
uusi älykortti
560 palloa 38 €
älykortti 6 €
Mailat ja mailasetit
1 maila 2 €
3 mailaa 5 €
1/2 mailasetti 8 €

HUOM! Kentänhenkilökunta tekee tarkastuksia kentällä, joten maksettu pelimaksutosite tulee löytyä pelaajan puhelimesta tai kuitti maksusta. Maksamattoman pelikierroksen sakko on 100 € + Green Fee.

Löfkulla Golf maksutavat:

  • MobilePay
  • Käteinen
  • Debit-kortti
  • Luottokortti: Visa ja Mastercard
  • Smartum:Smartum liikunta-ja kulttuuriseteli, Smartum Pay mobiilimaksu
  • Edenred: Edenred Virikeseteli-ja kortti ja Edenred Pay mobiilimaksu

Golf hinnasto on voimassa toistaiseksi ja pidätämme oikeudet palvelun ja hinnan muutoksiin.