Löfkulla Golf hinnasto

Range maksut

Palloautomaati toimii 2 € kolikoillla ja kentän omalla (SOLO) automaattikortilla. Pallokoreja voi ostaa myös MobilePaylla caddiemasterin toimiston aukioloaikoina. Pallokorit ovat valmiiksi täytettyjä. Maksuohjeet löytyvät pallokoneen vierestä. HUOM! EI rahan vaihtoa

Palloautomaattikortti (SOLO)

Palloautomaattikortteja voi ostaa tai ladata caddiemasteriltä. Uudesta (SOLO) automattikortista veloitamme 6 €, joka on älykortti. Älykorttia voi ladata uudestaan.

Green fee maksut

PELIMAKSU TULEE SUORITTAA JUURI ENNEN KIERROKSELLE LÄHTÖÄ. MAKSUT MOBILEPAY SOVELLUKSELLA TAI CADDIEMASTERILLE.  MOBILEPAY MAKSU OHJEET LÖYTYVÄT LÄHTÖPAIKAN VIERESTÄ. 

Koronaepidemian kiihtyessä suosittelemme aikuisten pelimaksujen maksamista MobilePaylla.

JUNIORI, OPISKELIJA JA ELÄKELÄINEN ILMOITTAUDU CADDIEMASTERILLE ENNEN PELIMAKSUA. Esitä voimassa oleva opiskelijakortti tai eläkeläiskortti ja juniori henkilöllisyystodistus tai kelakortti caddiemasterille.

Juniori

Juniori on 18-vuotias tai nuorempi, saadakseen alennuksen on tarvittaessa esitettävä henkilö- tai kelakortti.

Opiskelija

Opiskelija alennuksen saa alle 25-vuotias; saadakseen alennuksen voimassa oleva opiskelijakortti esitettävä; lukukausi 2020-2021 tai syksy 2020.

Eläkeläinen

Saadakseen alennuksen on eläkeläiskortti esitettävä.

10 – kortti

10-kortti (10 * 9-reikää) on henkilökohtainen ja voimassa kaudella 2020. Alennukseen oikeuttava kortti esitettävä 10-korttia ostaessa ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi pelikierrosta maksaessasi.

Vuokramailat

Mailoja vuokraavien on todistettava henkilöllisyytensä; henkilökortti, passi tai ajokortti. Mailat tulee palauttaa ennen caddiamasterin toimiston sulkemista.

Green fee Aikuinen Juniori Opiskelija / Eläkeläinen
9 reikää / 1 kierros 22 € 14 € 18 €
18 reikää / 2 kierrosta 34 € 20 € 26 €
10 - kortti
9 reikää
198 € 126 € 162 €
Rangepallot
1 kori 64 palloa 4 €
10 koria
uusi älykortti
640 palloa 38 €
älykortti 6 €
Mailat ja mailasetit
1 maila 2 €
3 mailaa 5 €
1/2 mailasetti 8 €

HUOM! Kentänhenkilökunta tekee tarkastuksia kentällä, joten maksettu pelimaksutosite tulee löytyä pelaajan puhelimesta tai kuitti maksusta. Maksamattoman pelikierroksen sakko on 100 € + Green Fee.

Vastaanotamme Smartumin tai Edenredin Mobile- ja korttimaksuja.

Golf hinnasto on voimassa toistaiseksi ja pidätämme oikeudet muutoksiin.