Pelaaminen Löfkulla Golfissa

Löfkulla Golf kenttä on tarkoitettu niin lajin harrastajille, kuin vasta lajista kiinnostuneillekin. Golfkenttää koskevat golfkentän säännöt, mutta poikkeuksellisesti se on kuitenkin kenttä, jossa lajia voi harrastaa ilman golfseuran jäsenyyttä tai green cardia. Jotta pelaaminen on nautinnollista, joutuisaa ja kaikille turvallista on jokaisen pelaajan noudatettava kentän toimintatapoja ja sääntöjä.

Ilmoittautuminen ja lähtöajat

Jokaisen pelaajan on ilmoittauduttava caddiemasterille ennen kierrokselle menoa. Lähtöjärjestys määräytyy pallorännin mukaan eli jonotusperiaatteella paikan päältä. Huom! Lähtöaikaa ei voi varata puhelimitse. Viimeinen lähtö kentälle on sama kuin caddiemasterin toimiston sulkemisajankohta.

Toimintatavat & säännöt

Toisten pelaajien huomioon ottaminen ja turvallisuus kaikissa tilanteissa ovat keskeisiä toimintaperiaatteita golfkentällä.  Löfkulla Golf kentällä noudatetaan  kentän toimintatapoja ja sääntöjä. Lisätietoja pelaamisesta  Pelaamisesta Löfkulla Golfkentällä, toimintatavoista & säännöistä sekä ilmoittautumisesta löytyy oheisesta linkistä: Toimintatavat & säännöt.

HUOM! Ennen kentälle tuloa lue peliohjeet koronaepidemian aikana.Lisätietoa tästä linkistä!

Hauskaa pelipäivää!