Pelaaminen

Löfkulla Golf kenttä on tarkoitettu niin lajin harrastajille, kuin vasta lajista kiinnostuneillekin. Golfkenttää koskevat golfkentän säännöt, mutta poikkeuksellisesti se on kuitenkin kenttä, jossa lajia voi harrastaa ilman golfseuran jäsenyyttä tai green cardia. Jotta pelaaminen on nautinnollista, joutuisaa ja kaikille turvallista on jokaisen pelaajan noudatettava kentän toimintatapoja ja sääntöjä.

Ilmoittautuminen ja lähtöajat

Jokaisen pelaajan on ilmoittauduttava caddiemasterille ennen kierrokselle menoa. Lähtöjärjestys määräytyy pallorännin mukaan eli jonotusperiaatteella paikan päältä. Huom! Lähtöaikaa ei voi varata puhelimitse. Viimeinen lähtö kentälle on sama kuin caddiemasterin toimiston sulkemisajankohta ja oheinen koskee myös päivälipun haltijoita.

Tasoituskierros

Löfkulla Golf on tasoituskelpoinen kenttä ja tasoitustaan saa laskettua tai nostettua, kun pelaa tasoituskierroksia. Tasoituskierrosta pelattaessa tulee kierroksen täyttää tasoitusmääräykset. Tasoituskierrosten tulokset pelaajaa ilmoittaa oman seuran tasoitustoimikunnan sääntöjen mukaisesti.

  • Lue paikallissäännöt ennen tasoituskierrosta
  • Kierros tulee pelata golfin- ja paikallissääntöjä noudattaen
  • Tuloksen tulee olla kirjattuna merkitsijän toimesta

Paikallissäännöt: www.lofkullagolf.fi/pelaaminen/paikallissaannot/