Pelaaminen Löfkulla Golfissa

Löfkulla Golf kenttä on tarkoitettu niin lajin harrastajille, kuin vasta lajista kiinnostuneillekin. Golfkenttää koskevat golfkentän säännöt, mutta poikkeuksellisesti se on kenttä, jossa lajia voi harrastaa ilman golfseuran jäsenyyttä tai green cardia. Jotta pelaaminen on nautinnollista, joutuisaa ja kaikille turvallista on jokaisen pelaajan noudatettava kentän toimintatapoja ja sääntöjä.

Ilmoittautuminen ja lähtöajat

Aikuiset voivat maksaa pelimaksunsa MobilePay sovelluksella, jolloin caddiemasterille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Kaikki muut pelaajat ilmoittautuvat caddiemasterille ennen kierrokselle menoa. Lähtöjärjestys määräytyy pallorännin mukaan eli jonotusperiaatteella paikan päältä. Huom! Lähtöaikaa ei voi varata etukäteen. Viimeinen lähtö kentälle on sama kuin caddiemasterin toimiston sulkemisajankohta.

Toimintatavat & säännöt

Toisten pelaajien huomioon ottaminen ja turvallisuus kaikissa tilanteissa ovat keskeisiä toimintaperiaatteita golfkentällä. Pelinsujuvuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi kentällä noudatetaan kentän toimintatapoja ja sääntöjä. Lisätietoja oheisesta linkistä toimintatavat & säännöt.

Hauskaa pelipäivää!