TSGA Golf Academy

Pro:t Sallinnen & Koski kauden 2020 pelimatkalla Espanjan auringon alla.

TSGA:ssa haluamme tehdä golfista mahdollisimman helppoa ja nautinnollista oli kyseessä minkä tahansa tasoinen pelaaja. Tavoitteena on tehdä pelistä yksinkertaista ja toistettavaa.

Pro Sallinen ja Pro Koski pyrkivät löytämään jokaiselle pelaajalle heidän omien fyysisten ominaisuuksien mukaisen tavan heiluttaa mailaa, pelin ja strategian kentällä. TSGA:ssa emme yritä istuttaa jotain tiettyä tapaa swingata tai chipata palloa, vaan jokainen pelaaja kohdataan yksilönä, valmennus ja tavat muokataan kunkin yksilöllisten tarpeiden mukaan .

Jotta pääsemme tähän asiakaslähtöiseen valmennukseen, tutkimme aktiivisesti kehittyvän alan viimeisintä tutkittua tietoa. Jatkuvan opiskelun /kurssittamisen avulla varmistamme, että opetuksemme on mahdollisimman ajantasaista jokaisessa kohtaamisessa.

Vankka perusta mahdollistaa asiakkaillemme kyvyn kohdata golfkentällä kaikki eteen tulevat haasteet, esimerkiksi hyvä tasapaino, tasapainoinen grippi, tähtääminen/suuntaaminen lyönnissä ja ymmärrys miten pallon kierteitä hallitaan, tai miten kierteitä voidaan kehittää.

TSGA Viikkorytmi

Golfopetuksen Viikkorytmi

Kannattaa myös ottaa haltiin TSGA Klubikirje ja muut Mediat:
– Klubikirje
– TSGA Instagram
– Facebook 
– Youtube
– Podcast – Spotify
– Podcast – Apple

Tervetuloa tunneille, kursseille ja pelimatkoille; pelaamaan, oppimaan ja nauttimaan kauniista kentistä/maisemista.

TSGA Golf Academy
www.tsga.fi