JENNI

Golfopetusta ja -valmennusta ammattitaidolla aloittelijoista huippupelaajiin sekä junioreista senioreihin. Tervetuloa oppimaan!

 Olen yksi Suomen kokeneimmista golfvalmentajista, sillä ennen valmentajaksi siirtymistä pelasin ammattilaisena naisten Euroopan kiertueella 9 vuotta. Viimeiset kuusi vuotta olen toiminut golfopettajana/-valmentajana jakaen matkan varrella oppimaani tietotaitoa mahdollisimman monipuolisesti eteenpäin. Minulla on golfin ammattivalmentajatutkinto ja lisäksi olen käynyt TPI (Titleist Performace Institute) 1-tason koulutuksen. Olen myös Suomen PGAn opettajajäsen.

Opetuksessani käytän tarvittaessa swingin videoinnin lisäksi markkinoiden tämän hetken tarkinta lyöntianalysaattoria, Foresight GCQuadia. Yksityisopetuksen lisäksi tarjolla on alkeis- ja jatkokursseja, peliopetusta ja mm. golfarin liikkuvuustesti. Voit myös ostaa lahjakortin.

Mikäli haluat tavoitteellista harjoittelua, niin suosittelen valmennuspakettia, jossa huomioidaan myös fyysisien ominaisuuksien kehittäminen.

Opetustani on kehuttu selkeäksi ja rauhalliseksi. Tervetuloa oppimaan positiivisessa ilmapiirissä. Kesällä tavoitat minut parhaiten sähköpostitse.

Jenni Kuosa

jenni@jennikuosa.fi
Puh. 0400 479 152
http://www.jennikuosa.fi