TSGA Opetuspalvelut

Alkeiskurssi / Green Card kurssi:

Kurssilla saat hyvän alun lajiin ja pääset aloittamaan oman golfharrastuksen. Kurssille tullessa ei tarvitse valmistautua, muuten kuin sää mukaisella vaatetuksella ja iloisella miellellä. Kurssiin kuuluu tarvittavat välineet.

Alkeiskurssi on nimensämukaisesti tarkoitettu golfin aloittaville henkilöille. TSGA järjestämillä alkeiskursseilla oppilas saa golfin ajokortin eli Green Card:n. Toiset haluavat kutsua kurssia suoraan GreenCard kurssiksi, TSGA:lla lopputulos on sama. Oppilaalla on golfin ajokortti ja valmiudet lähteä harrastamaan lajia turvallisesti.

VARAA TÄSTÄ

 

TSGA Klubi:

Klubi-tuntien teemoina on perehtyä pelin eri osa-alueisiin tarkemmin ja syvällisemmin. Valmentajat auttavat illan aikana osallistujien taito tason mukaan saavuttamaan optimaalisen tuloksen. Tämän lisäksi jokainen osallistuja saa harjoitteluohjeen, miten itsenäisesti pystyy harjoittelemaan ja kehittymään Klubin aiheen parissa.
Klubi-tunneilla osallistujia on maksimissaan 8 henkilö, jotta jokaiselle osallistujalle jää valmentajilta henkilökohtaista ohjausaikaa. Osallistujalla tulee olla omat välineet tai tarvittaessa voi välineitä vuokrata Löfkullan golfkentältä.

VARAA TÄSTÄ

 

Jatkokurssit

GreenCard on taskussa ja nyt olisi halua oppia lisää golf pelin tarjoamista mahdollisuuksista ja kehittyä pelaajana.

Tämä kurssi on juuri sinulle!

Päivässä Golffariksi jatkokurssilla harjoitellaan lisää lajin lyöntitekniikkaa, niin avauksiiin, lähipeliin ja puttiin liittyen.Joka lajissa on hyvin tärkeää osata perusteet, johon voi aina tukeutua, kun tuntuu, että nyt ei onnistu. Jatkokurssilla syvennämme jokaisen pelaajan osaamista perusteista lähtien sekä annamme ohjeita ja harjoitteita kehittyä lisää omalla golf uralla.

VARAA TÄSTÄ

 

TSGA Etäklubi:
Mahdollistaa pelaajien valmentamisen pidempienkin etäisyyksien taakse. Pelaaja videoi oman swingin ja lähettää tämän valmentajalle analysoitavaksi, valmentaja analysoi swingin ja lähettää pelaajalle videon analyysin kera.

VARAA TÄSTÄ

 

TSGA Seniorit:

Tervetuloa tiistaina ja torstaina Senioreille suunnatulle golftunnille. TSGA senior aamuissa aloitettaan alkukaudesta perusteiden kertauksella ja siirrytään eri osa-alueiden kautta pelilliseen tiedon ja taidon kehittymiseen.

VARAA TÄSTÄ

 

Lasten kesäkurssi:

Tuleva kesänä Löfkullan golfkentällä järjestetään jo useina vuosina tutuksi tullut Junnujen KesäGolfkurssi. Kurssit on tarkoitettu 7- 14 -vuotiaille aloitteleville ja/tai jonkin aikaa harrastaneille lapsille ja nuorille.

VARAA TÄSTÄ

 

Yksityisopetus:

Jos haluat opetuksen kohdistuvan vain sinuun tai pariisi, niin suosittelemme ottamaan yksityistunnin, tuolloin käymme opetuksessa sinun haluamaisi aihealueita läpi.

VARAA TÄSTÄ

 

Tapahtumat:

TSGA järjestää myös yritystapahtumia, tutustumisia kaveriporukalle, TYKY-päiviä tai jos haluat ihan oman perheen kesken tutustua lajiin, niin pyydä tarjous. Esimerkki: n 3-6 hlöä, 2 h = 140 € + riippuen tarvitaanko välineitä, niin Löfkulla Golfin vuokrahinnaston mukaan hintaan päälle.