Jatkokurssit

Golfin jatkokurssilla keskitytään kehittämään lajitaitoja tarkastelemalla perusteita eri lyöneistä. Kurssilta saat myös käytännön vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun.

Kurssilla käydään myös pelaamassa kentällä, jolloin opittuja asioita voidaan harjoitella myös oikeissa olosuhteissa. Kurssi sopii alkeiskurssin käyneille, kuin jo lajia pidempään pelanneillekkin. Saat siis hyvät valmiudet jatkaa lajin viemistä eteenpäin kohden omia tavoitteitasi. Kurssin ryhmäkoko on 6 – 10 henkilöä.

Jatkokurssin kesto on 8 tuntia ja hinta 149 €

Kurssipäivät:

Viikonpäivä Päivämäärä Aika Opettaja
KESÄKUU
La - Su 15. - 16.6 16 - 20 HENRI
La - Su 29. - 30.6 16 - 20 JENNI
HEINÄKUU
Ma - Ti 1. - 2.7 17 - 21 HENRI

Ilmoittaudu:

Opetus tiedustelut ja varaukset suoraan kyseisen kurssin opettajalta. Laita viestiin mihin kurssille haluat ja mukaan myös yhteystietosi (e-mail ja puh.). HUOM! Ilmoittaudu vain kurssin avauspäivään.

Ilmoittaudu Henrin kurssille

Henrin kurssille voi ilmoittautua ajanvarauskalenterin kautta, jossa voit kirjautua ajanvaraukseen ja ilmoittautua haluamallesi kurssille. Voit myös ilmoittautua lähettämällä Henrille viestiä golfhenrisalonen@gmail.com

Ilmoittaudu-linkin kautta pääset ajanvaraukseen, jossa voit kirjautua ajanvaraukseen ja ilmoittautua haluamallesi kurssille. Voit myös ilmoittautua laittamalla minulle viestiä golfhenrisalonen@gmail.com. Tällöin laita viestiin mille kurssille haluat ja mukaan myös yhteystietosi (email ja puh.). HUOM! Ilmoittaudu vain kurssin avauspäivään.

Ilmoittaudu kurssille
 

 

Ilmoittaudu Jennin kurssille

Jennin kurssille voi ilmoittautua lähettämällä Jennille sähköpostiviestin jenni@jennikuosa.fi

Maksutavat:

Käteinen ja pankkikortit, Mastercard ja Visa,  verkkomaksu sekä useimmat liikunta – ja kulttuurisetelit mm. Smartum liikuntaseteli ja verkkomaksu, Tyky-setelit ja -online,Edenred mobiilimaksu, Eazybreak verkkomaksu, ePassi (Sporttipassi) jne.

PGA Pro Henri Salonen

puh. 040 685 7747

 

PGA Pro Jenni Kuosa

jenni@jennikuosa.fi
www.jennikuosa.fi
puh. 0400 479 152