Henri Salosen Jatkokurssi

Golfin jatkokurssilla keskitytään kehittämään lajitaitoja tarkastelemalla perusteita eri lyöneistä. Kurssilta saat myös käytännön vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun. Jatkokurssilla käydään myös pelaamassa kentällä, jolloin opittuja asioita voidaan harjoitella myös oikeissa olosuhteissa. Kurssi sopii alkeiskurssin käyneille, kuin jo lajia pidempään pelanneillekkin. Saat siis hyvät valmiudet jatkaa lajin viemistä eteenpäin kohden omia tavoitteitasi.

Jatkokurssi on tarkoitettu kaiken tasoisille pelaajille, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan. Kurssilla saat hyviä harjoitteita eri osa-aluiden kehittämiseen ja opit saamaan omasta harjoittelusta enemmän irti. Kurssin aikana kierretään myös kentällä, jolloin saat vinkkejä pelaamiseen liittyen.

Kurssin kesto on 8h ja hinta 149 €

KURSSI:

8 h, 149 €

KURSSIPÄIVÄT:

Ma – Ti 1. – 2.7 klo 17 – 21
Ma – Ti 5. – 6.8 klo 17 – 21
La – Su 7.- 8.9 klo 10 – 14

ILMOITTAUTUMINEN:

VARAA AIKA

 

 

Ilmoittaudu-linkin kautta pääset ajanvaraukseen, jossa voit kirjautua ajanvaraukseen ja ilmoittautua haluamallesi kurssille. Voit myös ilmoittautua laittamalla minulle viestiä golfhenrisalonen@gmail.com. Tällöin laita viestiin mille kurssille haluat ja mukaan myös yhteystietosi (email ja puh.).
HUOM! Ilmoittaudu vain kurssin avauspäivään.