Green card -kurssi / Alkeiskurssi

Alkeiskurssilla (Green Card-kurssi) opit lajin perusteet ja pääset aloittamaan hienon uuden harrastuksen. Green cardin suorituksessa painotetaan pelaajan ymmärrystä pelin sujuvuudesta ja turvallisuudesta sekä kentän kunnioittamisesta. Sääntöjä ei tarvitse osata täydellisesti vaan riittää, että ymmärtää perusteet. Erillistä, lyöntitasoa mittaavaa koetta green cardia suorittavan pelaajan ei tarvitse nykyisin suorittaa.

Golfliiton teettämien tutkimusten mukaan valtaosa aloittelijoista pitää sekä alkeiskurssia että green cardin suorittamista positiivisena ja hyödyllisenä kokemuksena sekä hyvänä tapana tulla lajin pariin.

Alkeiskurssin kesto on 4 tuntia, jonka aikana käydään läpi golfin perusteet ja peruslyöntitekniikat. Lisäksi käymme läpi golfin sääntöjä, opettelemme toimintaa kentällä ja tutustumme golf-välineisiin.

Alkeiskurssin päätteeksi saat Green Cardin, voit liittyä valitsemasi golfseuran jäseneksi ja aloittaa golfin harrastamisen, aluksi tasoituksella 54.

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse omia välineitä, eikä sinulla tarvitse olla minkäänlaista aiempaa kokemusta golfista.
Alkeiskurssit järjestetään 3-12 henkilön ryhmissä. Kaikki kesän alkeiskurssit löydät täältä: https://www.golffysiikka.fi/alkeiskurssit

Alkeiskurssin hinta on 99 €  /hlö. Maksun voi suorittaa verkkomaksuna vahvistusviestin mukana tulevan linkin kautta, pankki-/luottokortilla paikalle saapuessasi, tai Mobile Paylla numeroon 27575.

GREEN CARD –SUORITUKSESSA PELAAJAN TULISI:

  • kyetä pelaamaan ja etenemään sujuvasti golfkentällä
  • hallita pelin turvallisuuteen liittyvät keskeiset asiat
  • tuntea keskeisimmät sääntöasiat teorian tasolla
  • ymmärtää, mistä tasoitusjärjestelmässä on lähtökohtaisesti kysymys

PELAAJAN EI TARVITSE:

  • suorittaa erillistä lyöntitaitokoetta
  • hallita kattavasti golfin sääntöjä
  • ymmärtää tasoitusjärjestelmän perusteita täydellisesti

KAIKKI ALKEISKURSSIT JA PAIKKAVARAUKSET: https://www.golffysiikka.fi/alkeiskurssit