ALOITA GOLF

Tervetuloa kokeilemaan golfia – Golf sopii kaikille!

Golf tarjoaa reipasta liikuntaa ulkoilmassa ja mukavaa yhdessäoloa joko tutussa tai tuntemattomassa peliporukassa. Golfia voit harrastaa koko perheen voimin, lapset ja isovanhemmat yhdessä viihtyen. Löfkulla Golfissa kausi alkaa yleensä huhtikuussa ja pelit jatkuvat aina lokakuulle asti. Iloinen ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa golfiin liittyvissä asioissa.

Kokeile golfia

Löfkulla Golf kenttä on kaikille avoin jokamieskenttä johon kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan golfia. Golfin voikokeilla monella tavalla; yksin, ystävän kanssa tai porukalla harjoitusalueella ja ottaa pienestä pallosta ilo irti. Pelaamista voi myös kokeilla 9 reikäisellä kentällä, rangella, ohjatulla alkeiskurssilla tai valmentajan yksityistunneilla

Saapuessasi golfkentälle ilmoittaudu ensin caddiemasterille ja kerro, että haluaisit kokeilla golfia Caddiemasterilta voit vuokrata pelivälineitä ja tarvittaessa saat ohjeita kuinka toimia kentän alueella. Golfin pelaaminen on hauskaa ja ennen kuin huomaatkaan, on golf kärpänen päässyt puraisemaan!

Alkeiskurssit  / Green Card -kurssit

Suositeltava tapa oppia golfia ja päästä sisälle golfpelin saloihin on osallistua alkeiskurssille. Aiempaa kokemusta golfista ei tarvita.  Alkeiskurssin tavoitteena on auttaa uusia pelaajia, aloittamaan golf mahdollisimman vaivattomasti.

Kurssilla harjoitellaan golfin eri osa-alueiden tekniikat, pelataan kentällä ja suoritetaan Green Card eli golfarin ajokortti. Säännöt ja käyttäytymisetiketti käydään läpi teoriassa ja tietoja syvennetään kentällä pelatessa. Kurssin aikana saat käyttöösi mailat ja pallot sekä pääset kokeilemaan pelaamista 9 reikäisellä kentällä. Kurssilla tulet oppimaan kaiken oleellisen golfiin liittyen helposti ja varmasti oikein.  Kurssin jälkeen pelaamaan lähtö on helppoa ja vaivatonta. Tervetuloa aloittamaan uusi hauska harrastus Löfkulla Golfin asiantuntevassa opetuksessa

Junnuleirit / junnukurssit

Perheen nuorimmille järjestetään kesäisin golfkoulua jossa pääsee lajin pariin ikäistensä seurassa. Löfkulla Golfin golfkoulussa opit golfia iloisessa seurassa. Jennillä  on monen vuoden kokemus junnujen ohjaamisesta. Kurssi on tarkoitettu 8 – 14 vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat viettää muutaman päivän kavereiden, golfin ja muun liikunnan parissa. 9-reikäselle kentälle pääsee pelaamaan joka päivä! Lisätietoa

Aiempaa kokemusta golfista ei tarvita. Ammattitaitoinen golfvalmentaja opastaa kurssilla oikeat peruslyöntitekniikat, säännöt ja etiketin, joita pelaaja golfkentällä tarvitsee. Kurssin aikana saat käyttöösi mailat ja pallot. Kurssilla tulet oppimaan kaiken oleellisen golfiin liittyen helposti ja varmasti oikein. Kurssin päätteeksi on mahdollisuus suorittaa green card.

Green card ”golffarin ajokortti”

Alkeiskurssin päätteeksi yleensä pelaaja suorittaa itselleen Green Cardin, joka on kuin golfin ajokortti. Tavoitteena on varmistaa, että pelaaja tuntee tärkeimmät sääntöasiat teorian tasolla ja omaa riittävät tiedot ja taidot pelata golfkierros sujuvasti. Pelaajan tulee hallita pelin turvallisuuteen liittyvät keskeiset asiat, jotta pelaajalla on valmius pelata kentällä turvallisesti Pelitaidon osalta riittää, että saat pallon säännöllisesti ilmaan ja osaat golfin peruslyönnit. Nämä taidot testataan kirjallisella sääntökokeella sekä golfkentällä pelattavalla pelikokeella. Green Card on myös osavaatimus sille, että pääset pelaamaan useimmille golfkentille.

Greencard suoritettu, Pelaamaan?

Kun golfkärpänen on kunnolla purrut, on aika miettiä sopivaa tapaa edistää omaa golf harrastusta.  On hyvä miettiä, kuinka paljon aiot pelata. Jos kierroksia tulee vuodessa hyvin vähän tai et ole varma omasta pelitaidosta tai et ole päättynyt onko golf sinun lajisi, niin on Löfkulla Golf sinulle hyvä vaihtoehto aloittaa golfin harrastus.

Löfkulla Golf

Löfkulla Golf on 9 reikäinen tasoituskelpoinen kenttä ja sen harjoitusalueet tarjoavat loistavat puitteet jatkaa golfin harjoittelua ja pelaamista. Kaikille avoimella kentällä voit pelata kertamaksua vastaan ilman, että sinun tarvitsee liittyä golf seuranjäseneksi. Omia golf mailoja ei välttämättä tarvita sillä varusteet voit myös vuokrata kentältä.

Löfkulla Golf kenttä on tarkoitettu niin lajin harrastajille, kuin vasta lajista kiinnostuneillekin. Golf kenttää koskevat golfkentän säännöt, mutta poikkeuksellisesti se on kuitenkin kenttä, jossa lajia voi harrastaa ilman golfseuran jäsenyyttä tai green cardia. Jotta pelaaminen on nautinnollista, joutuisaa ja kaikille turvallista on jokaisen pelaajan noudatettava kentän toimintatapoja ja sääntöjä. Lisätietoa löytyy www.lofkullagolf.fi/pelaaminen/

Mikäli golfkärpänen on päässyt kuitenkin puraisemaan on seuraava askel aktiivisempaan golfin harrastamiseen ja on liittyminen johonkin Suomen Golfliiton jäsenseuraan ja mahdollisesti hankkia pelioikeus kentältä. Jäsenyydellä saat yleensä tasoituksesi ylläpidon, Golfliiton jäsen- ja tasoituskortin, joka on käyntikorttisi kotikentällä ja vieraskentillä, Golflehden vuosikerran kotitalouteesi ja OP Pohjolan Vastuu- ja tapaturmavakuutuksen, joka korvaa jos sinulle sattuu jotain kentällä tai jos sinä vahingossa aiheutat tapaturman.

Varusteet ja välineet

Golf lajissa käytetään runsaasti erilaisia varusteita ja välineitä, mutta aluksi lajin harrastamiseen tarvitaan mailat, palloja, greenihaarukka ja bägi sekä sään mukaiset liikunnalliset kengät ja vaatteet.  Niillä pärjää, kaikki muu on sitten pelaajasta itse kiinni

Toivottavasti innostuit! Kilpaile, viihdy ystäviesi kanssa Löfkulla Golf kentällä ja tapaa uusia ihmisiä golfin parissa. Golf voi olla sinulle kaikkea noista tai vain jotakin. Sinä päätät mitä haluat!

Tervetuloa kokeilemaan golfia  ja tutustumaan Löfkulla Golfiin!