Löfkulla hakee kausityöhön caddiemasteria / kentänhoitajaa

Haemme nuorekkaaseen tiimiimme ulospäin suuntautunnutta ja asiakaspalvelusta sekä golkentänhoidosta kiinnostunutta määräaikaista työntekijää. Tarjoamme monipuolista ja mielenkiintoista työtä golfkentällä ulkoilamssa.Työt alkavat heti ja jatkuen kauden loppuun noin lokakuun puoleen väliin.

Iloista tiimiämme yhdistää halu luoda asiakkaillemme upeita elämyksiä golfin parissa ja tuottaa asiakkaillemme parhaan palvelukokemuksen kaikessa tekemisessä. Toivomme Sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta ja reipasta otetta työhön sekä kykyä sopeutua kiireiseenkin työrytmiin Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen sekä omaat kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toimi edellyttää suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsinkielentaito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn rennossa työympäristössä, jossa kaikki työntekijämme tekevät kaikkea. Caddiemasterin työtehtäviä ovat asiakaspalvelu, kentänpalveluiden ja golf-tuotteiden myynti, pallojenkeräys sekä toimiston ylläpitoa. Tehtävään kuuluu myös kentänhoitoa, joten toivomme kiinnostusta golfkentän hoitamiseen.

Työ on 2-vuorotyötä (maanantai-sunnuntai) ja työaika on päivittäin noin klo 08-22.30 välillä. Palkkaus on golf-alan TES:n mukaan. Edellytämme hakijalta vähintään kahden vuoden työkokemusta ja 18 vuoden ikää.  Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelusta, golf- tai viheralalta.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja haluat liittyä joukkomme, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse info@lofkullagolf.fi. Lisätietoja ark. klo 11-13, Anne-Mari Weurlander puh. 0400 986 498.