Haemme kausitöihin caddiamasteria

Haemme nuorekkaaseen tiimiimme ulospäin suuntautunnutta ja asiakaspalvelusta kiinnostunutta työntekijää. Tarjoamme monipuolista ja mielenkiintoista työtä golfkentällä Espoon keskuksen lähellä. Työt alkavat noin huhtikuun puolesta välistä ja jatkuen syyskuun loppuun asti.

Iloista tiimiämme yhdistää halu luoda asiakkaillemme upeita elämyksiä golfin parissa ja tuottaa asiakkaillemme parhaan palvelukokemuksen kaikessa tekemisessä. Toivomme Sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta ja reipasta otetta työhön sekä kykyä sopeutua kiireiseenkin työrytmiin Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen sekä omaat kykyä sopeutua vaativaan ja kiireiseen työtahtiin. Toimi edellyttää suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsinkielentaito on eduksi.

Caddiemasterin työtehtäviä ovat asiakaspalvelu, kentänpalveluiden, golf-tuotteiden myynti, pallojenkeräys sekä toimiston ja piha-alueen ylläpitoa. Toimenkuvan tehtäviin kuuluu myös osittain kentänhoitoa, joten toivomme kiinnostusta golfkentän hoitamiseen. Työ on 2-vuorotyötä (maanantai-sunnuntai) ja työaika on päivittäin noin klo 08-22.00 välillä. Palkkaus on golfalan TES:n mukaan. Edellytämme hakijalta vähintään vuoden työkokemusta ja 18 vuoden ikää.  Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelusta, golf- tai viheralalta.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä huipputiimissä. Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja haluat liittyä joukkomme, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse info@lofkullagolf.fi