Löfkulla Golf ja TSGA yhteistyöhön

Uudet tuulet puhaltavat Löfkulla Golfissa kesällä 2020. Löfkulla ja TSGA ovat solmineet monivuotisen sopimuksen opetustoiminnasta ja sen kehittämisestä.

Valmistelut tulevaan kauteen on jo kovaa vauhtia menossa ja tulevaan tarjontaan voi käydä tutustumassa www.tsga.fi sivustolla. Tarjonta kehittyy jatkuvasti ja päivitetään pian myös Löfkullan kotisivuille. Opetustarjontaa suunnitellaan siten, että kaikenikäiset ja tasoiset pelaajat löytävät itselleen sopivan palvelun.

Alustava aikataulutus Green Card kursseille on jo nähtävissä TSGA:n varauskalenterista www.tsga.fi. Löfkullan golffareille on aikataulutettu teemailtoja, joiden sisältö vaihtelee golfin eri osa alueista. Lisäksi on suuniteilla valmennuspaketteja aloittelijoista tavoitteellisempiin pelaajiin. Yritys-,demo- ja erikoispäivät ovat tulossa kesän ohjelmaan, näistä kerromme lisää lähempänä kesää.

Lisätietoja:

TSGA
Teemu Sallinen
www.tsga.fi
050 554 1626

Löfkulla Golf
Johan Weurlander
0400-774377