Löfkulla Golf kenttä hakee golfkentänhoitajaa kaudelle 2020

Haemme ammattitaitoista kentänhoitajaa Espooseen. Työ alkaa maaliskuun puolessa välissä päättyen loka-marraskuun vaihteessa.

Tarjoamme monipuolista työtä nuorekkaassa työympäristössä. Työtehtävät koostuvat kentän päivittäisestä hoitotyöstä sekä kunnostus- ja korjaustöistä. Toimenkuvaan kuuluu myös koneiden perushuolto toimenpiteet. Työtä on pääsääntöisesti arkipäivisin ja alkaen n. klo 7 sekä aika ajoin myös viikonloppuisin.

Omaat positiivista asennetta työhön ja vastuuntuntoinen sekä yhteistyökykyinen. Odotamme osaamista golfkentän hoitamisesta ja mielellään koneiden huollosta. Edellytämme hakijalta työkokemusta golf- tai viher- tai maatalousalalta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Palkkaus TES-sopimuksen mukaan. Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja haluat liittyä tiimimme, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sähköpostitse info(at)lofkullagolf.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johan Weurlander 0400 803 966 tai info(at)lofkullagolf.fi.