Löfkulla Golf kenttä Espoossa hakee golfkentänhoitajaa kaudelle 2019

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista kentänhoitajaa alkaen noin 20.3 ja loppuu kauden 2019 päättyessä.

Tarjoamme monipuolista työtä nuorekkaassa työympäristössä. Työn olennaisena osana on kentän päivittäinen hoito ja koneiden huolto sekä muita kentänhoitoon kuuluvia kunnostus- ja korjaustöitä. Työtä on pääsääntöisesti arkipäivisin ja joskus viikonloppuisin.

Odotamme osaamista golfkentän hoitamisesta ja mielellään koneiden huollosta.  Toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä sekä asiakaspalveluasennetta. Olet vastuuntuntoinen ja omaat positiivista otetta työhön. Edellytämme hakijalta työkokemusta golf- tai viher- tai maatalousalalta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja haluat liittyä tiimimme, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sähköpostitse info(at)lofkullagolf.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Johan Weurlander 0400 803 966 tai info(at)lofkullagolf.fi.