Löfkulla Golf kenttä Espoossa hakee golfkentänhoitajaa/ caddiemaster kaudelle 2019

Haemme ulospäin suuntautunutta ja asiakaspalvelusta kiinnostunutta henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen n. 10.4–1.10.2019.

Tarjoamme monipuolista ja mielenkiintoista työtä golfkentällä Espoon keskuksen lähellä. Työ sisältää kaksi toimenkuvaa caddimasterin ja kentänhoitajan toimet. Kentänhoitajan työtehtäviä on golfkentän päivittäinen hoito. Caddiemasterin tehtäviä ovat asiakaspalvelu, kentänpalveluiden ja golf-tuotteiden myynti sekä proshopin ylläpito.

Edellytämme hakijalta positiivista asennetta työhön, hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaspalveluasennetta. Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen sekä omaat kykyä sopeutua vaativaan ja kiireiseen työtahtiin. Toimi edellyttää suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsinkielentaito on eduksi.

Työ on 2-vuorotyötä (maanantai-sunnuntai) ja työaika on päivittäin noin klo 08-22.30 välillä. Työvuoroja on 4-6 / vko ja päivittäinen työaika n. 6-8 tuntia riippuen työvuorosta. Edellytämme hakijalta vähintään vuoden työkokemusta ja 18 vuoden ikää. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelusta tai golf- tai viheralalta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän. Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja haluat liittyä tiimimme, lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoivomus sähköpostitse info@lofkullagolf.fi

Lisätietoja saa tarvittaessa sähköpostitse info@lofkullagolf.fi. Paikka täytetään heti kun tehtään sopiva henkilö löytyy.