Löfkulla Golf kenttä Espoossa hakee (2) caddiemastereita kaudelle 2019

 Haemme ulospäin suuntautuneita ja asiakaspalvelusta kiinnostuneita henkilöitä. Tarjoamme monipuolista ja mielenkiintoista työtä golfkentällä Espoon keskuksen lähellä.

Caddimasterin määräaikaiset avoimet toimet ajanjaksoille:

  1. 2.5 – 15.9.2019
  2. 2.5 – 30.9.2019

 Caddiemasterin työtehtäviä ovat asiakaspalvelu, kentänpalveluiden ja golf-tuotteiden myynti sekä proshopin ylläpito. Toimenkuvan tehtäviin kuuluu myös rangen ja sen lähialueen kentänhoitoa, joten toivomme kiinnostusta golfkentän hoitamisesta.

Edellytämme iloista ja positiivista asennetta työhön, hyviä sosiaalisia taitoja sekä yhteistyökykyä. Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen sekä omaat kykyä sopeutua vaativaan ja kiireiseen työtahtiin. Toimi edellyttää suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsinkielentaito on eduksi.

Työ on 2-vuorotyötä (maanantai-sunnuntai) ja työaika on päivittäin noin klo 08-22.30 välillä. Työvuoroja on 4-6 / vko ja päivittäinen työaika n. 6-8 tuntia riippuen työvuorosta. Edellytämme hakijalta vähintään vuoden työkokemusta ja 18 vuoden ikää.  Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelusta tai golf- tai viheralalta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän. Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja haluat liittyä tiimimme, lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoivomus sekä ajanjakso jolloin voit työskennellä sähköpostitse info@lofkullagolf.fi

Lisätietoja saa tarvittaessa sähköpostitse info@lofkullagolf.fi. Paikat täytetään heti kun tehtäviin sopivat henkilöt löytyvät.