Henri Salonen
PGA Golf Pro
040 685 7747
Nettisivuni: golfhenrisalonen.fi
Golfpro Henri
Olen pitkän kokemuksen omaava PGA Golf Pro ja olen työskennellyt golfopettajana vuodesta 2002. Odotan innolla työskentelyä Löfkulla Golfissa tulevana kesänä. Löfkulla sijaitsee keskeisellä paikalla pääkaupunkiseutua, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjolla tulee olemaan opetusryhmiä, teematunteja golfin eri osa-alueille, yksityisopetusta ja ryhmätunteja sekä alkeis- ja jatkokursseja.
Etsin vielä toimintaani tukevaa ajanvaraus- ja asiakasjärjestelmää, jotta asiakkaan olisi mahdollisimman helppo katsoa vapaita opetusaikoja ja varata niitä vaivattomasti. Tiedotan heti, kun palveluni ovat varattavissa. Tämän hetkisiin palveluihini pääset tutustumaan jo nettisivuillani golfhenrisalonen.fi.
Olen Löfkullassa sinua varten, joten ota yhteyttä, autan mielelläni!