Löfkulla Golfin alkeiskurssit kesällä 2018

Green Card-kurssin tavoitteena on auttaa uudet pelaajat aloittamaan golf mahdollisimman vaivattomasti.

Kurssilla harjoitellaan golfin eri osa-alueiden tekniikat, pelataan kentällä ja suoritetaan Green Card, eli golfarin ajokortti. Säännöt ja pelietiketti käydään läpi teoriassa ja tietoja syvennetään kentällä pelatessa. Kurssin jälkeen pelaamaan lähteminen on helppoa ja vaivatonta. Löfkullassa pidämme kurssien ryhmät pieninä (max 8 henkilöä), jotta opettaminen säilyy yksilöllisenä. Kurssille voivat osallistua myös Green Cardin aiemmin suorittaneet, jotka haluavat tulla kertaamaan.

Tervetuloa aloittamaan uusi hauska harrastus Löfkulla Golfin opettajien asiantuntevassa opetuksessa.

Kurssin kesto on 2 x 4h ja kurssin hinta on 149 € sisältäen välineet kurssin ajaksi, Green Card-suorituksen sekä yhden kierroksen Löfkulla Golfin kentällä. Ilmainen kierros on voimassa arkisin klo 9 – 15. Etu on henkilökohtainen ja voimassa kauden 2018.

 

Lue lisää www.lofkullagolf.fi/opetus/alkeiskurssit-green-card/