Haemme kaudelle 2018 golfkentän asiakaspalvelusta vastaavia caddiemastereita:

–  2.5 – 15.9.2018

– 2.5 – 30.9.2018

Tarjoamme monipuolista työtä nuorekkaassa työympäristössä. Caddiemasterin työtehtäviä ovat asiakaspalvelu, kentänpalveluiden ja golf-tuotteiden myynti sekä proshopin ylläpito. Toimenkuvan tehtäviin kuuluu myös kentänhoitoa, joten toivomme kiinnostusta golfkentän hoitamisesta.

Toimen menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä sekä kykyä sopeutua kiireiseenkin työtahtiin. Olet vastuuntuntoinen ja omaat positiivista otetta työhön sekä asiakaspalvelu asennetta.  Toimi edellyttää suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsinkielentaito on eduksi.

Työ on 2-vuorotyötä (maanantai-sunnuntai) ja työaika on päivittäin noin klo 08-22.30 välillä. Työvuoroja on 4-6 /vko ja päivittäinen työaika n. 6-8 tuntia riippuen työvuorosta. Edellytämme hakijalta vähintään kahden vuoden työkokemusta.  Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelusta tai golf- tai puutarha-alalta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja haluat liittyä nuorekkaaseen tiimimme, lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoivomus sekä ajanjakso jolloin voit työskennellä. Hakemukset sähköpostitse info@lofkullagolf.fi

Paikat täytetään heti kun tehtäviin sopivat henkilöt löytyvät.